Міжнародний день позитивної психотерапії

Шановні члени Всесвітньої асоціації позитивної та транскультурної психотерапії та Української асоціації позитивної психотерапії!

Ми раді повідомити, що 18 червня, в День народження Носсрата Пезешкіана, у 2024 році вдруге відзначається День позитивної психотерапії! Цей особливий день присвячений визнанню та відзначенню трансформаційної сили позитивної психотерапії в нашому житті та спільнотах.

Минулого 2023 року за участі УАПП було організовано міжнародний захід святкування 90 років від дня народження Носсрата Пезешкіана, відеозапис можна переглянути за посиланням https://youtu.be/47MwXDBp6x0?si=uFT30IHfdnAsLP6Y

Щиро вітаємо вас із нашим святом!!!

Наша країна особлива в багатьох речах… Один з феноменів — значна популярність позитивної психотерапії порівняно з її поширенням в інших європейських країнах. Мабуть це і про нашу історичну багатовікову природню транскультуральність… І про природній оптимізм, на грунт якого чудово лягає принцип надії… І про нашу неслухняність і самостійність як риси национального характеру — про принцип самодопомоги… І про справжню глибину української душі — інтерес до психодинаміки особистості … І про наше інтуїтивне прагнення до життєвого балансу… Бажаємо всім нам, перш за все, перемоги!!! Разом наближаємо її, турбуючись про психічне здоров’я своє, близьких, клієнтів, знайомих, колег, горомад, спільнот, всієї нації… Бережімо себе, ми дуже потрібні!

Людмила Москаленко

Президент УАПП